Vriescontainer huren

Vriescontainer huren


Een vriescontainer huren is de perfecte oplossing voor uw vriesopslag. In principe kunt u bij ons huren vanaf 1 dag en dat voor een vast tarief per dag. U heeft geen investeringskosten. Elke maand weet u wat de exacte kosten zijn. Storingen aan onze containers komen weinig voor en als het voor komt hebben wij een storingsdienst die 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaarstaat.

Tijdelijke oplossing of permanente oplossing

Wij hebben reeds vele klanten kunnen helpen die tijdelijke vriesoplossing nodig hadden, maar ook klanten die huren voor een langdurige periode. Een groot pluspunt; een bouwvergunning is niet nodig.

Van 4 tot 304 europallets

Wij bieden vriesoplossingen van 4 tot 304 europallets van opslagcapaciteit.  Wij kunnen deze containers snel en uit voorraad leveren. Temperaturen van – 40 graden Celsius is geen enkel probleem voor onze machines. Op de basics na voldoet onze totale verhuurvloot aan de strenge H.A.C.C.P. normen.

Kwaliteit en service

Wij hebben een indrukwekkende lijst van bedrijven die wij al hebben voorzien van onze vriescontainers. Wij staan in de markt bekend als een bedrijf dat kwaliteit levert en servicegericht te werk gaat. Al onze monteurs zijn F-Gassen( STEK) gecertificeerd en hebben VCA. Huur je bij ons dan huur je kwaliteit. Reftrade bestaat al 30 jaar, iets waar we trots op zijn. Reftrade is de grootste leverancier van evenementenkoeling. Kijkt u maar eens rond als u toevallig op een festival of evenement bent? Daar ziet u vast een vriescontainer(s) met het logo van Reftrade er op.

Doordat wij tevens leveren aan de offshore industrie met haar zware en specifieke eisen,  hebben wij deze lijn lang geleden ook doorgetrokken naar onze huurvloot. Wij zijn gespecialiseerd in koelcontainers en vriescontainers in elke maat.

Meer weten over het huren van een vriescontainer?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.