Uw vriescontainer huren

Uw vriescontainer huren


Flexibel en op locatie gelever

Het huren van een vriescontainer betekent flexibiliteit en overzicht in de kosten. Wij verhuren vriescontainers al vanaf 1 dag. Wij bieden ze aan in vele verschillende maten en tevens hebben wij een storingsdienst die 24/7 voor u klaar staat bij storingen. In bijna alle gevallen kunnen wij uit voorraad leveren en zal onze vervoerder de vriescontainer plaatsen waar uw wenst. De opslagcapaciteit kan variëren van 4 tot 604 europallets en op onze “Basics” na is onze totale huurvloot van vriescontainers H.A.C.C.P. normen. Dit betekent een vlakke vloer, verlichting, koude-gordijn en een insluitalarm. Uiteraard kunt u de vriescontainer uitbreiden met extra opties zoals een temperatuuralarm middels een akoestisch signaal dan wel via onze (tele)surveillance dienst. Een aluminium oprijplaat, een datalogger, een slot, opbergrekken behoren ook tot de opties.

Vriescontainers: ijskoud de beste

Bedrijven die ons weten te vinden voor vriesopslag concentreren zich in de voeding en grondstoffen. Toch zijn wij elke keer weer verbaasd uit welke hoek wij aanvragen krijgen. Onze Carrier machines hebben een maximaal bereik van -25 graden Celsius echter kunnen wij met onze Thermo King machines een temperatuur bereiken van –40 graden Celsius. Onze monteurs zijn (STEK) F-gassen gecertificeerd en hebben allemaal VCA.

Huur uw vriescontainer bij Reftrade

Reeds 30 jaar bestaan wij al als bedrijf. Binnen diverse branches hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Hier zijn we uiteraard erg trots op! Tevens leveren wij vriescontainers aan de offshore industrie. De offshore industrie stelt aan haar leveranciers erg hoge eisen. Deze kwaliteitseisen trekken wij ook door naar onze verhuurvloot.

Ontdek de huurprijzen van Reftrade

Neemt u geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vriescontainer huren