background-img

REFTRADE nu ook actief in Zwitserland

slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshow
Module is voorzien van ramen voor aangenaam daglicht
slideshow slideshow
slideshow slideshow
Modules zijn voorzien van optionele geluidskasten om eventuele overlast te voorkomen
slideshow slideshowDe groei in de sector van modulaire koud/vriesruimtes is niet te stuiten nu REFTRADE France, in samenwerking met het bedrijf Sylvain & Co, zelfs twee sets 40MS2 Maxi Specials XL in Zwitserland plaatst.

Sylvain & Co is een Zwitserse agrovoedingsgroep, die zich toelegt op de ontwikkeling van producten op basis van verse groenten en fruit en die tot doel heeft om een modelbedrijf te zijn op het gebied van humaan ondernemen, wendbaar en dynamisch, dat voldoet aan de eisen van haar klanten én medewerkers. Hun beslissing om met REFTRADE te werken was daarom duidelijk, gezien onze gemeenschappelijke waarden en het leveren van een kwaliteitsproduct.

Om het dagelijkse werk van de teams van Sylvain & Co te vergemakkelijken en tevens om de opslagcapaciteit te vergroten zijn assemblages van het type 40MS2 XL (12.19m x 4.88m x 3.25m - LxBxH) geïnstalleerd om te profiteren van een extra oppervlakte van 55m². (158mᶾ).

De eerste ruimte wordt gebruikt als opslagruimte voor grondstoffen, de tweede ruimte wordt gebruikt als een geconditioneerde werkruimte, voorzien van extra geïsoleerde ramen, waarin de teams de bestellingen voorbereiden, net voor de verzending.

Deze 2 structuren zijn uitgerust met elk 2 koel/vriesmachines om altijd een constante en homogene temperatuur te verkrijgen en in het geval van eventuele storingen genoeg koelcapaciteit te hebben. Ze zijn tevens uitgevoerd met ons RMM-temperatuurbewakingssysteem (télésurveillance) om op afstand de werking van de machines te kunnen controleren en aanpassen waar nodig.