background-img

Ook Puratos kiest voor de betrouwbaarheid en service van REFTRADE

slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshowPURATOS is een internationale groep met een volledig assortiment aan innovatieve producten en oplossingen voor de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector.  

De producten en diensten worden in meer dan 100 landen verkocht en vaak ook door lokale filialen geproduceerd. De klanten zijn vakmensen werkzaam in ambacht, retail, foodservice en industrie. Overal waar PURATOS in de wereld actief is, streeft zij ernaar om ‘de partner in innovatie’ te zijn.

Mede daarom heeft PURATOS voor REFTRADE gekozen. Haar locatie in de Andenne is binnen een recordtijd voorzien van ruim 100m² extra koelruimte in de vorm van een 40MS4 Maxi Specials; assemblage van 4 koel/vriescontainers. Om extra hoogte te winnen is deze 40MS4 voorzien van speciale interne verlichting in de vorm van LED-strips. Daarnaast is deze module standaard voorzien van insluit- en temperatuuralarmen, een vlakke anti-slipvloer en een inrijplaat.

PURATOS is zeer tevreden over de samenwerking met REFTRADE, mede om de kwaliteit van het materieel, de begeleiding tijdens het gehele traject, de betrouwbaarheid van haar produkten en haar 24-uurs service.

We zijn zeer tevreden over de snelle responstijd van de 24-uursservicedienst van REFTRADE

—Hoofd inkoop PURATOS