background-img

Binnenplaatsing van een 48SV Super Volume

slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshow
slideshow slideshowVanwege de verzekeringsvoorschriften moest er door een externe partij een sprinklersysteem worden opgehangen in de koelcontainer. Wij hebben de bovenkant van de linkerzijde over de gehele lengte verzwaard waardoor de het sprinklersysteem bij calamiteiten moeiteloos haar werk kan doen.

Tevens hebben wij ervoor gezorgd dat onze vervoerder de container met militaire precisie binnen heeft gezet. Binnen een paar uur was de container klaar voor gebruik.

De container draait op +5ºC en verder is de container uitgerust met een RMM+ telesurveillance-module. Dit houdt in dat bij een storing/alarm de klant een sms en e-mail krijgt. Tevens logt de RMM+ alle data m.b.t. tot de temperatuurverloop, luchtvochtigheid etc. In vele branches is deze data van onschatbare waarde. De RMM+ heeft als voordeel dat wij op afstand storingen aan de machine kunnen verhelpen, automatisch een auto-test kunnen inschakelen en de totale machine kunnen uitlezen.

Vanaf het begin liepen de contacten tussen Yusen en Reftrade goed en konden we snel schakelen vanwege de korte lijnen. Wij zijn een paar keer langs geweest om de wensen van Yusen Logistics te bespreken en hebben bepaalde zaken doorgemeten.  

De samenwerking met Reftrade was vanaf het begin goed, fijn was dat er actief werd meegedacht over mogelijkheden en oplossingen. Wij hebben hierin deskundig advies gekregen. Als er vragen zijn werd er adequaat gereageerd door Reftrade, dit ook buiten de vaste kantooruren.

—Etienne Vesseur - Branch Manager