Onze waarden

Onze waarden


Reftrade is al sinds de oprichting in 1984 gefundeerd op vier belangrijke kernwaarden: eerlijkheid, respect, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Deze kernwaarden brengen wij, zonder enige uitzondering, in de praktijk in de omgang en communicatie met onze medewerkers, opdrachtgevers en leveranciers. Reftrade is ervan overtuigd dat deze kernwaarden de basis zijn voor een professioneel, flexibel en aangenaam werkklimaat.

Innovatieve producten met een positief milieueffect

Naast het naleven van deze kernwaarden, willen we bij Reftrade ook onze bijdrage leveren aan het milieu. We zijn ervan overtuigd dat wij medeverantwoordelijk zijn voor het goed omgaan met onze planeet. Wij proberen dit vorm te geven door innovatieve producten te introduceren die een positief effect hebben op het milieu.

Waarom kiezen voor Reftrade?

Reftrade is dé specialist op het gebied van de verkoop en verhuur van koelcontainers, vriescontainers, verplaatsbare koelopslagruimtes en vriesopslagruimtes en offshore containers. Flexibiliteit en service staan bij ons centraal: 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!