background

Over Reftrade

Over Reftrade


Het in 1984 opgerichte Reftrade hield zich in de beginjaren voornamelijk bezig met de in- en verkoop van gebruikte koelcontainers en vriescontainers. In de loop der jaren is het aantal activiteiten uitgebreid: Reftrade richt zich naast de in- en verkoop ook op verhuur. Daarnaast beschikt Reftrade over een eigen service- en onderhoudsdienst.

Reftrade heeft vestigingen in Nederland, Frankrijk en Schotland. De core business van Reftrade is de verkoop en verhuur van koelcontainers, vriescontainers, verplaatsbare koelopslagruimtes en vriesopslagruimtes en offshore containers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe markten en toepassingen, zonder hierbij onze bestaande opdrachtgevers uit het oog te verliezen. Door deze marktbenadering hebben wij een stabiel en uitgebreid klantenbestand opgebouwd.

De focus van Reftrade ligt op het leveren van een hoge kwaliteit en een perfecte service. Dit heeft ertoe geleid dat we ons eigen kwaliteitssysteem hebben opgezet en geïmplementeerd: het kwaliteitssysteem ISO 9001:2015.