background

Offshore Containers

Offshore ContainersOffshore koelcontainers en vriescontainers huren

Bij Reftrade hebben we naast containers voor aan land, ook koelcontainers en vriescontainers voor offshore doeleinden. Deze containers beschikken over verschillende extra’s en specificaties, zodat de containers veilig en verantwoord vervoerd en gebruikt kunnen worden op een platform.

We beschikken over veel verschillende offshore containers, zoals de Basic Reefer, Entry Reefer, Premium Reefer en de compacte Mini Premium Reefer. Uiteenlopend van EN12079 tot aan DNV 2.7-1 normering. Deze standaard containers zijn beschikbaar in diverse formaten. Daarnaast heeft Reftrade de beschikking over dry-cargo containers als Dry Cargo Basic, Dry Cargo Entry en Dry Cargo Premium. Ook deze containers zijn beschikbaar in uiteenlopende afmetingen.

Huur uw offshore containers bij Reftrade

In het productoverzicht ziet u in één oogopslag welke specificaties bij welke container horen. U kunt de offshore koelcontainers en vriescontainers van Reftrade zowel huren als kopen. Hieronder ziet u een handig productoverzicht met de specifieke specificaties van onze offshore containers. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!