background

Noodkoeling

Noodkoeling


Maak kennis met de noodkoeling van Reftrade

U gebruikt koelvriesopslagruimte(s) voor het geconditioneerd houden van uw lading. Maar wat als uw koeling het begeeft en de koeling uitvalt? Dit kan cruciale gevolgen hebben voor uw produkten: deze zullen bederven en verloren gaan. Hiermee moet u niet alleen uw opdrachtgever of uw klanten teleurstellen, maar het gaat u ook geld kosten. Wilt u dit voorkomen maak dan kennis met de calamiteitenkoeling van Reftrade.

Koelcontainers huren tijdens een calamiteit

Reftrade is specialist in de verhuur van hoogwaardige koelcontainers en vriescontainers, zoals de Specials. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om bij noodgevallen een noodkoeling te huren. U sluit bij ons een flexibel SecuriPACK-contract af en wij zetten een of meerdere koelcontainers of vriescontainers voor u klaar. Bij een calamiteit belt u Reftrade en wij leveren vervolgens in heel Nederland en België binnen 6 uur (8 uur in Belgische regio Namen) de gewenste container stekkerklaar af. Van tevoren stellen wij de ruimtetemperatuur in (-40ºC tot +45ºC) en bij levering sluit u de machine aan, zet de lading over en sluit de deuren. Zo blijft de continuïteit van uw lading én uw onderneming gewaarborgd!

De voordelen van calamiteitenkoeling van Reftrade

  • Optimale zekerheid voor uw bedrijfsvoering
  • Maandelijks bedrag met een flexibel contract
  • Interventietijd maximaal 6 uur (of 8 uur voor de regio Namen - BELGIE) na melding
  • Ook leverbaar met autonome stroomvoorziening

Meer informatie over calamiteitenkoeling

Bent u enthousiast over de noodkoeling van Reftrade en wilt u meer informatie? Of wilt u direct een flexibel SecuriPACK-contract afsluiten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.