Terug Reftrade voorziet Chronopost van koeling

Chronopost, onderdeel van DPD pakketdienst, is van start gegaan met de lancering van haar nieuwe dienst Chronofresh; express-levering van verse producten onder gecontroleerde temperatuur (tussen 0 en 4 ° C en -18 ° C) aan bedrijven en particulieren in heel Frankrijk.

Reftrade is als medeleverancier geselecteerd om de koel –en vriescellen op meerdere distributie platforms in geheel Frankrijk te plaatsen. De uitrol van de operatie over meer dan 80 distributiehubs in geheel Frankrijk vond plaats in 2015 en zal doorgaan in 2016. Reftrade voldoet aan de verwachtingen van Chronopost als het gaat om het modulaire aspect van de apparatuur dat perfect is afgestemd op de eisen van de verschillende sites (voorbeelden: geassembleerde modules ( 20 en 40 foot) voorzien van geluidskasten,  zij- en schuifdeuren, nooduitgangen en telesurveillance-modules met temperatuuralarmfunctie via e-mail en SMS...).

Chronopost heeft ervoor gekozen om te werken met Reftrade vooral voor de flexibiliteit en de kwaliteit van het materieel en diensten. Gedurende het project wordt er intensief samengewerkt tussen de projectteams van Chronopost en Reftrade om dit project zo efficiënt mogelijk te realiseren.

Chronopost Chrono voorziet een omzet van € 100 miljoen in 2020 en een derde van markt die heden wordt geschat op zo’n 100 000 pakketjes per dag.

Informatie aanvraag