Terug Reftrade start partnership met Blue Solutions

In haar streven naar continue groei is Reftrade een partnership gestart met Blue Solutions, een dochteronderneming van de Bolloré-groep. Blue Solutions, integreert voor het eerst haar LMP-batterijen (Lithium Metal Polymer) in een voertuig van een andere autofabrikant en vertrouwt daarbij op Reftrade materieel voor de geconditioneerde opslag van de batterijen. De PSA-groep kiest om in zee te gaan met Blue Solutions voor de levering van LMP batterijen, welke zijn geïnstalleerd in de geheel nieuwe Citroën E-Mehari.

Reftrade heeft twee geassembleerde 40MS2 Maxi Special koel/vriescontainers geïnstalleerd welke zijn uitgerust met deurcontacten om de machines te stoppen wanneer een persoon in de modules werkt, maar ook een nooddeur, anti-insluitalarm, GSM-netwerk temperatuur alarm en geluidskasten om het geluid tot onder de 40 dB te verminderen op 10 meter afstand.

In aanvulling hierop heeft Reftrade een monitoringsysteem opgezet voor het team van Blue Solutions om op afstand verbinding te maken met de machines om temperatuur controles uit te voeren, het veranderen van de temperatuur of op afstand starten van ontdooicycli mogelijk te maken. Dit systeem waarschuwt de teamleden bij storingen of abnormale temperatuurverschillen, middels zowel e-mail als SMS. Alarmen die worden verzonden geven de foutcode weer, waardoor Reftrade in de kortst mogelijke tijd met de benodigde onderdelen kan interveniëren.

Informatie aanvraag