Terug HelloFresh is HOT en REFTRADE is COOL! Reftrade levert 40MS4 Maxi Special aan Hellofresh te Arnhem.

HelloFresh is HOT en REFTRADE is COOL! Reftrade levert  40MS4 Maxi Special aan Hellofresh te Arnhem.

 

Wie kent HelloFresh niet?! De snelgroeiende organisatie op het gebied van levering van maaltijdboxen. HelloFresh was op zoek naar een leverancier die op een flexibele wijze en op korte termijn extra koel- en vriesopslag kon leveren. HelloFresh heeft gekozen voor Reftrade omdat Reftrade de nummer 1 is op het gebied van flexibele koel- en vriesopslag.
De Maxi Specials zijn geschakelde koel/vriescontainers. Hierdoor ontstaat er één grote vries of koelruimte. De maximale ruimte per module die wij kunnen leveren heeft een opslagcapaciteit van 304 europallets.


Vanwege de snelle doorloop van de maaltijdboxen van HelloFresh hebben wij twee extra brede zijdeuren geïnstalleerd, zodat er in de totaal 6 toegangsdeuren zijn. Voorts zijn de machines voorzien van modules die de data van de machine loggen en tevens mail/SMS berichten versturen in het geval er zich een probleem (alarmmelding) zou voordoen aan een van de machines. Daarnaast kunnen wij op afstand inloggen op de machines en op afstand storingen verhelpen of een onderhoudsprogramma starten. Een extra zekerheid voor gevoelige en waardevolle lading.

 

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Informatie aanvraag