background

Cruciale koeloplossingen voor ziekenhuizen

Cruciale koeloplossingen voor ziekenhuizen


Calamiteitenkoeling die uw ziekenhuis niet in de steek laat

U gebruikt koelvriesopslagruimte(s) voor het geconditioneerd houden van uw producten. Maar wat als uw koeling het begeeft en de koeling uitvalt? Dit kan cruciale gevolgen hebben voor uw producten: deze zullen bederven en verloren gaan. Hiermee moet u wellicht niet alleen uw gasten maar ook het personeel teleurstellen, en het gaat u ook geld kosten. Wilt u dit risico vermijden maak dan kennis met de calamiteitenkoeling van Reftrade.

Koelcontainers huren voor het ziekenhuis

Reftrade is specialist in de verhuur van hoogwaardige koelcontainers en vriescontainers, zoals de Specials. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om bij noodgevallen een noodkoeling te huren. U sluit bij ons een flexibel SecuriPACK-contract af en wij zetten een of meerdere koelcontainers of vriescontainers voor u klaar.

Uw koelcontainer en vriescontainer binnen 6 uur geleverd

Bij een calamiteit belt u Reftrade en wij leveren vervolgens in heel Nederland en België binnen 6 uur (8 uur in Belgische regio Namen) de gewenste container stekkerklaar af. Van tevoren stellen wij de ruimtetemperatuur in (-40ºC tot +45ºC) en bij levering sluit u de machine aan, zet de lading over en sluit de deuren. Zo blijft de continuïteit van uw lading én uw onderneming gewaarborgd!

Voordelen van calamiteitenkoeling van Reftrade

  • Optimale zekerheid voor uw bedrijfsvoering
  • Maandelijks bedrag met een flexibel contract
  • Interventietijd maximaal 6 uur (of 8 uur voor de regio Namen - BELGIE) na melding
  • Ook leverbaar met autonome stroomvoorziening


Meer informatie over de calamiteitenkoeling?

Bent u enthousiast over de noodkoeling van Reftrade en wilt u meer informatie? Of wilt u direct een flexibel SecuriPACK-contract afsluiten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.