background

Koelcontainers en vriescontainers voor de visserij

Koelcontainers en vriescontainers voor de visserijKoelcontainers huren voor de visserij

Al meer dan dertig jaar is Reftrade de specialist voor de verhuur van koelcontainers en vriescontainers. Reftrade is actief in vele uiteenlopende branches waaronder ook de visserij.

Reftrade levert kwaliteitsproducten en een perfecte service. We zijn flexibel, hebben een groot assortiment (HACCP containers) én een eigen 24/7 storingsdienst! Met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Schotland richt Reftrade zich op de internationale markt en we leveren tevens wereldwijd.

Koelcontainers en vriescontainers in de vissersbranche

Reeds vele klanten uit uw branche zijn u voor geweest en hebben gekozen voor onze koelcontainers/ vriescontainers voor (semi) permanente opslag. Wij werken voor gerenommeerde bedrijven als:

  • Spakenburg Paling
  • Zeevisgroothandel VSV van Slooten

Wij zijn bekend met uw branche en wij kunnen u op het gebied van koelen en vriezen voorzien van het juiste en op maat gemaakte advies voor oplossingen van 4 tot 304 europallets of zelfs groter. Huren kan bij ons al vanaf 1 dag. Onze tarieven zijn all inclusive.

Naast de standalone units kunnen wij ook oplossingen bieden wanneer meer opslagruimte gewenst is in de vorm van geschakelde koel/vriescontainers zodat u één grote koelruimte of vriesruimte krijgt. De maximale opslagcapaciteit tot zo’n 304 europallets. Wij zorgen voor het vervoer en de plaatsing van de container. De container(s) kunnen wij desgevraagd binnen in uw bedrijfspand zetten.

Huur uw container bij Reftrade

Wilt u een vrijblijvende offerte laten opstellen voor uw specifieke aanvraag of wilt u meer informatie ontvangen over onze producten? Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 10 429 71 55 of stuur ons een bericht. 

Bekijk hier al onze koelcontainers