Koelcontainers voor de logistieke branche huren

Koelcontainers voor de logistieke branche huren


Reftrade is de nummer 1 leverancier in het verhuren van verplaatsbare koelruimtes en vriesruimtes voor de logistieke- en supply chain branche.

Met ons hoofdkantoor in Rotterdam hebben we inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van koelcontainer en vriescontainers voor allerlei applicaties. Wij leveren al onze containers stekkerklaar af en binnen een paar uur is de ruimte op de gewenste temperatuur. In het geval van eventuele storingen is er onze eigen storingsdienst welke 24/7 beschikbaar is. Wij bieden flexibiliteit met opslagoplossingen van 4 tot 304 europallets, korte en lange huurperiodes en voor het plaatsen van onze opslagoplossingen heeft u geen bouwvergunning nodig.

Koelcontainers en vriescontainers in de logistiek huren

Inmiddels leveren wij onze koelcontainers en onze vriescontainers aan een breed pallet aan klanten in de logistieke branche. Gerenommeerde bedrijven als onder andere Yusen Logistics, DHL, B-logistics en Chronopost (DPD-group) mogen we tot onze klantenkring rekenen. Samen kijken wij met u naar een voor u passende oplossing en gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Zo bieden wij een op maat gemaakte oplossing.  Denkt u hierbij aan geschakelde koel– en vriesruimtes voorzien van telesurveillance-systemen, temperatuuralarmen (via SMS en mail), blussystemen, automatische (zij)(schuif)deuren, luchtdeuren, geluidsisolerende kasten, etc. Daarnaast bieden we vriestoepassingen tot  wel -60ºC graden.

Huur koelcontainers die voldoen aan de HACCP-normen

Op onze Basis koel/vries containers na voldoen al onze containers aan de HACCP normen. Dit betekent dat de containers standaard zijn voorzien van een vlakke vloer, insluitalarm, koudegordijn en een inloopdeur. Onze vervoerder plaatst de container(s) waar u wenst en de container(s) kan/kunnen ook binnen worden geplaatst.

Huur koelcontainers en vriescontainers bij Reftrade

Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvend informerend gesprek.