Koelcontainers verhuur voor de farmaceutische branche

Koelcontainers verhuur voor de farmaceutische branche


Bent u actief in de farmaceutische branche en op zoek naar een koelcontainer? Huur uw koelcontainer bij Reftrade, de nummer 1 leverancier van koelcontainers en vriescontainers voor de farmaceutische branche. Inmiddels mogen wij al een paar grote namen uit de farmaceutische industrie tot onze klanten rekenen en ook de logistieke partners van deze branche voorzien wij reeds van onze koelcontainers en vriescontainers. Deze branche zoekt een partner die meedenkt, werkt volgens de GDP-richtlijnen en de koelcontainers kan voorzien van vele noodzakelijke opties zoals een sprinklersysteem, een temperatuuralarm met doormelding via SMS en/of e-mail, dataloggers etc. Het is een geruststellende gedachte dat u uw kostbare lading kan toevertrouwen aan een professioneel bedrijf dat kwaliteit van de koelcontainers en vriescontainers hoog in het vaandel heeft staan. Een bedrijf dat meer dan 35 jaar ervaring heeft in de koudetechniek en conform de ISO-9001 kwaliteitsnormen werkt. Het huren van koelcontainers en vriescontainers bij Reftrade is all-inclusive

Koelcontainers huren voor de farmacie

Reftrade levert hoogstaand materieel standaard voorzien van vlakke vloeren, interne verlichting, insluitbeveiliging, een koudegordijn en een loopdeur. Met onze aangeboden Service Packs (Essential, Comfort en Comfort+) kunt u kiezen voor nog meer zekerheid. Het Comfort+ pack biedt bijvoorbeeld  2 x jaar preventief onderhoud i.p.v. 1 x per jaar, 1 x per maand onderhoud op afstand via de ingebouwde telesurveillance RMM+ module en een temperatuuralarm met doormelding via SMS en/of e-mail in geval van een storing of temperatuurafwijking. Bij calamiteiten reageren wij direct; wij hebben een eigen professioneel team van monteurs die middels ons storingsnummer 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar zijn en direct kunnen reageren mochten er zich problemen voordoen.

Uw koelcontainer en vriescontainer binnen 6 uur geleverd

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bekijk ons volledige aanbod van koelcontainers en vriescontainers