background

Koelcontainers en Vriescontainers

Koelcontainers en VriescontainersVerhuur van koelcontainers en vriescontainers

Reftrade is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de verhuur van kwalitatief hoogwaardige koel/vriescontainers, ook wel reefers genoemd. Deze containers kunt u in uw loods plaatsen, maar ook buiten op uw terrein. U heeft geen aanvullende vergunningen hiervoor nodig. We bieden hierbij verschillende soorten koel/vriescontainers aan. Naast de standaard koelcontainer en vriescontainer (Basic) die beschikbaar zijn in vier maatvoeringen, biedt REFTRADE de Special koel/vriescontainers die zijn voorzien van een koudegordijn, vlakke vloer, makkelijk te openen loopdeur en verlichting. Deze containers zijn beschikbaar in dezelfde maten als de Basics maar kunnen tevens flexibel worden uitgebreid wanneer u kiest voor de Maxi Specials.

Daarnaast beschikken we over extra brede semi-permanente koel/vriescontainers in 3 meter brede versie, de Volumes en in 3.5 meter breed (Super Volumes) voor opslagcapaciteiten van 12 tot 45 europallets.

Al onze units kunnen zowel koelen als vriezen, dus maximale flexibiliteit. Op de basics na voldoen alle containers aan de strenge Europese HACCP en GDP-normen.

Ontdek het assortiment koelcontainers en vriescontainers

In het productoverzicht ziet u in één oogopslag welke specificaties bij welke container horen. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u van meer informatie!

Huur uw koelcontainer en vriescontainer

Reftrade biedt koel- en vriesoplossingen voor diverse branches zoals de farmacie, de zorg, de visserij, maar ook de logistieke branche en de automotive sector om er enkele te noemen.
REFTRADE biedt de oplossing, met zekerheid !