Huur uw koelcontainer en vriescontainer

Huur uw koelcontainer en vriescontainerEen koelcontainer of een vriescontainer huren biedt tegen een vast tarief per dag de perfecte oplossing voor uw koudeopslag. Ten eerste is het flexibel. In principe kunt u bij ons huren vanaf 1 dag. Ten tweede: U heeft geen investeringskosten. Elke maand weet u wat de exacte kosten zijn. Ten derde: Storingen aan onze containers komen weinig voor en als het voor komt hebben wij een storingsdienst die 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar staat.
Wij hebben reeds vele klanten kunnen helpen die tijdelijke opslag nodig hadden, maar ook klanten die een koelcontainer huren voor een langdurige periode. Als groot voordeel; je hebt geen bouwvergunning nodig!

Flexibel uw koelcontainer en vriescontainer huren

Wij bieden oplossingen van 4 tot 304 europallets van opslagcapaciteit. Wij kunnen deze containers snel en uit voorraad leveren. Op de basis na voldoen al onze containers aan de H.A.C.C.P. normen. Wij hebben een indrukwekkende lijst van bedrijven die wij al hebben voorzien van onze koel –en vriescontainers. Wij staan in de markt bekend als een bedrijf dat kwaliteit levert en service gericht te werk gaat. Al onze monteurs zijn F-Gassen (STEK) gecertificeerd en hebben VCA certificaten.

Direct een koelcontainer of vriescontainer huren

Huur je bij ons dan huur je kwaliteit. Reftrade bestaat al 30 jaar, iets waar we trots op zijn. Wij zijn de grootste leverancier van evenementen koeling. Kijkt u maar eens rond als u toevallig op een festival of evenement bent? Daar ziet u vast een container(s) met ons logo erop staan. U kunt tevens bij ons extra opties erbij huren. Denkt u hierbij aan een oprijplaat, temperatuuralarm, datalogger, slot, etc

koelcontainer en vriescontainer stekkerklaar huren

Doordat wij tevens leveren aan de offshore industrie met haar zware en specifieke eisen, hebben wij deze lijn lang geleden ook doorgetrokken naar onze huurvloot. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van koelcontainers en vriescontainers in elke maat. Wij stellen van te voren de gewenste temperatuur in en de containers worden “stekkerklaar” geleverd. U sluit de container aan en binnen twee uur is hij op de gewenste temperatuur. Tevens zijn onze containers verzekerd zodat u hier ook geen omkijken meer naar heeft.

U wilt gemak u krijgt gemak! Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.