Koelcontainer huren

Koelcontainer huren


Koelcontainer huren

Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige koelcontainers? Reftrade biedt een groot assortiment van koelcontainers speciaal voor de verhuur. Deze koelcontainers kunnen gehuurd worden voor een periode vanaf 1 dag en zijn geschikt voor alle koel- en vriesdoeleinden. Het temperatuurbereik van de koelcontainers loopt van -40°C tot +60°C. Alle koelcontainers voldoen aan de HACCP normen. 

We bieden hierbij verschillende soorten cool containers aan. Naast de standaard koelcontainer en vriescontainer (Basic) die beschikbaar zijn in vier maatvoeringen, hebben we speciale containers die zijn voorzien van een koudegordijn, vlakke vloer, makkelijk te openen loopdeur en verlichting. Deze containers zijn beschikbaar in een normale grootte (Special) en flexibel uit te breiden geschakelde containers. (Maxi Special). Daarnaast beschikken we over containers met extra opslagcapaciteit (Volume). Hierbij kunt u uiteraard ook kiezen voor de grotere containers Super Volume en Maxi Volume. Zo biedt de Maxi Volume plaats aan maarliefst 86 europallets! Op de basics na voldoen alle containers aan de HACCP eisen.

Huurprijzen koelcontainers

De prijs van een koelcontainer hangt volledig af van uw wensen. Afhankelijk van de type koelcontainer en de duur van de verhuur periode stellen wij een passende offerte voor u op. Het is mogelijk om bij de verhuur van koelcontainers te kiezen voor telesurveillance en een storingsdienst.  

Koelcontainers op alle locaties

De koelcontainers van Reftade kunnen geleverd worden op alle plaatsen in Nederland. Denk hierbij aan plaatsen als Utrecht, Rotterdam, Breda, Amsterdam, en alle overige plaatsen. Ook is het mogelijk koelcontainers te huren voor de offshore industrie. Met vestigingen in Frankrijk, Engeland en Nederland kunnen we de hele wereld voorzien van koelcontainers. 

Koelcontainers van Reftrade

In het productoverzicht ziet u in één oogopslag welke specificaties bij welke container horen. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u van meer informatie!