HACCP Koeling Huren

HACCP Koeling Huren


Bent u op zoek naar een koelruimte of vriesruimte die voldoet aan de HACCP normen? Dan bent u bij Reftrade Rental aan het juiste adres. Wij bieden verplaatsbare HACCP koelruimtes en vriesruimtes in diverse maten, van klein (10B koel/vriescontainer)  tot heel groot (40MS12 Maxi Special, 12 geschakelde koel/vriescontainers).

Mogelijkheden koeling huren

Standaard hebben onze HACCP koelingen een vlakke vloer, verlichting, een koudegordijn en een loopdeur voorzien van een anti-insluit deursluiting. Een bouwvergunning is niet nodig omdat ze verplaatsbaar zijn. Wij kunnen de koeling op elke gewenste plek zetten, binnen of buiten, zelfs direct aan uw laaddock. De HACCP koeling is uit te breiden met diverse opties; oprijplaten, rekken, telesurveillance module, etc.

Levering in Nederland, Belgie en Frankrijk

Wij beleveren uit voorraad door heel Nederland, België en Frankrijk onder andere de foodsector (visserij, supermarkten, groothandel, vleesverwerkende industrie etc), maar ook de (petro-)chemie, automotive en evenementen branche. Ook in andere sectoren zien wij de vraag naar onze HACCP koelingen toenemen, denkt u hierbij aan de farmaceutische industrie en industriële sector.

Flexibel huren HACCP Koeling

Onze HACCP koelingen kunt u al huren vanaf 1 dag; wel zo flexibel als u deze koeling maar kort nodig nodig heeft voor bijvoorbeeld de verbouwing van uw koelcel.

Meer weten?

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor een informerend gesprek.

Bekijk hier het aanbod HACCP koelingen.