Gekoelde opslagruimtes

Gekoelde opslagruimtes


Zoekt u een opslagruimte waarin u uw producten gekoeld kunt bewaren? Denk dan bijvoorbeeld aan de vriesopslag van voedingsmiddelen of gevoelige grondstoffen. Bij Reftrade beschikken we over een groot aantal gekoelde opslagruimtes, zoals koelcontainers, vriescontainers, verplaatsbare koelopslagruimtes en vriesopslagruimtes en offshore containers. Deze gekoelde opslagruimtes kunt u bij Reftrade zowel huren als kopen!

Koelcontainers en vriescontainers met groot temperatuurbereik

Reftrade is al meer dan dertig jaar uw ideale en onderscheidende partner voor de (verkoop) en verhuur van koelcontainers, vriescontainers, verplaatsbare koelopslagruimtes en vriesopslagruimtes en offshore containers. De opslagcapaciteit van onze containers kan variëren van 4 tot 304 europallets. Bovendien hebben onze standaard koelcontainers en vriescontainers een temperatuurbereik van -25 tot +25 graden Celsius. Op aanvraag kunnen wij ook machines leveren die een temperatuurbereik hebben van -40 tot +70 graden Celsius. Huurt of koopt u een container of koelruimte bij Reftrade, dan kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit en een perfecte service.

Stekkerklaar geleverd op vrijwel iedere locatie

Wij verhuren wij onze koelcontainers en vriescontainers al vanaf één dag. In bijna alle gevallen kunnen wij uit voorraad leveren en zal onze vervoerder de container op vrijwel iedere locatie kunnen plaatsen. Ze worden hier stekkerklaar afgeleverd, zodat u binnen een handomdraai de machine heeft aangesloten. Daarnaast hebben we een storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Bent u overtuigd van de producten en diensten van Reftrade en wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Of wilt u meer informatie ontvangen over een specifieke dienst? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met onze ervaren adviseurs! Zij voorzien u graag van meer informatie.