Cool Container

Cool Container


Wij leveren cool containers in 10-, 20- en 40 ft. Dit kunnen zowel standaard koelcontainers en vriescontainers zijn, als containers die volledig voldoen aan de HACCP normen. Onze cool containers kunnen tevens uitgebreid worden met een datalogger en een temperatuuralarm. Uiteraard kunnen wij ook voor oprijplaten zorgen. Een cool container die voldoet aan de HACCP normen heeft een vlakke vloer, koude gordijn, insluitalarm en verlichting.

Cool container huren: flexibel en eenvoudig

Onze cool containers kunt u huren vanaf 1 dag of voor een meer semi permanente oplossing. Onze cool containers kunnen zowel koelen als vriezen en dit met dezelfde machine. Van -25 graden tot en met +25 graden Celsius. Onze machines zijn van Carrier of Thermoking. Merken met een goede reputatie. 

Het huren van een cool container betekent flexibiliteit zowel in het neerzetten als het verplaatsen als op het boekhoudkundige aspect. Elke maand weet u precies wat u kwijt bent en de hoge investering komt niet op uw balans. Tevens bieden wij tevens een allrisk verzekering aan. Wel zo gemakkelijk!

Zorgeloos uw cool container huren

Reftrade heeft een eigen storingsdienst 24 uur per dag 7 dagen per week. Mocht een calamiteit zich dus voor doen kunt u er altijd op vertrouwen dat één van onze erkende F-gassen monteurs binnen een zeer korte periode bij u op de stoep staat om de storing te verhelpen. Wij zijn een bedrijf dat al 30 jaar bestaat en hebben een goede reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland.

Huur uw cool container bij Reftrade

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

Coolcontainer