EN12079 container bij Reftrade

EN12079 container bij Reftrade


Huur uw Basic EN12079 offshore container

Heeft u behoefte aan een EN12079 offshore koelcontainer of vriescontainer? Bij Reftrade een Basic Reefer EN12079. Dit type container is gebaseerd op een maritieme koelcontainer en vriescontainer, maar is volledig gemodificeerd zodat hij geschikt is voor offshore doeleinden.

Geleverd met veel extra’s

Reftrade is al meer dan dertig jaar uw ideale en onderscheidende partner voor de verkoop en verhuur van koelcontainers, vriescontainers, verplaatsbare koelopslagruimtes en vriesopslagruimtes en offshore containers. De EN12079 container kan geleverd worden met veel extra’s. Denk dan aan beschermframes, interne verlichting, ladingnetten, rekken, ladingogen en een vlakke aluminium vloer en koudegordijn. Sowieso wordt de EN12079 offshore container geleverd met de benodigde offshorecertificaten.

Oproepbare storingsdienst

Huurt of koopt u een container of koelruimte bij Reftrade, dan kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit en een perfecte service. Zo verhuren wij onze containers al vanaf één dag. In bijna alle gevallen kunnen wij uit voorraad leveren en zal onze vervoerder de container op vrijwel iedere locatie plaatsen. Ze worden hier stekkerklaar afgeleverd, zodat u binnen een handomdraai de machine heeft aangesloten. Daarnaast hebben we een storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is.

Meer informatie over Basic Reefer EN12079

Wilt u meer informatie over de producten van Reftrade, of wilt u specifiek meer weten over de Basic Reefer EN12079? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie! U kunt uiteraard ook een offerte op maat aanvragen. We horen graag van u.