background

All Inclusive

All Inclusive


Huurt u een koel/vriescontainer, verplaatsbare koelopslagruimte en vriesopslagruimte of offshore container bij Reftrade? Dan kunt u vertrouwen op een hoge kwaliteit en een perfecte service. Al deze producten leveren we namelijk ‘all inclusive’: met diverse extra’s dus!

Zo bieden we een storingsdienst die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is. Mocht het gehuurde onverhoopt een storing hebben dan kunt u dit direct aan ons melden zodat uw machine spoedig gerepareerd wordt. Daarnaast is het overgrote deel van ons assortiment uitgevoerd met verlichting, een insluitalarm en/of veiligheidssluiting, een koudegordijn en zeer gebruiksvriendelijke toegangsdeuren. Tevens bieden we de zekerheid van een professionele organisatie met meer dan 35 jaar ervaring en werken we conform de ISO-9001 kwaliteitsnormen. Een optionele verzekering behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook kunnen al onze koelcontainers en vriescontainers in principe op iedere locatie worden geplaatst, zowel binnen als buiten, aan een laaddock of op een zeer moeilijk bereikbare locatie. Ze worden stekkerklaar afgeleverd, zodat u binnen een handomdraai de machine aan heeft gesloten. Dit kost u vrijwel geen moeite! Daarnaast is het mogelijk om de temperatuur van uw machine te monitoren: hiervoor hebben wij de telesurveillance!

Wilt u meer weten over onze all inclusive machines? Neem vrijblijvend contact met ons op!